Történetek

330. történet - Lea, 22 éves

Minden, amire emlékszem, egy kicsi fekete szoba. Ott rejtőzkődtem. Főleg este húztam meg magam nagyon elővigyázatosan az ágyam melletti sarokban. Nem tudtam aludni. Remegtem, fura izgalom és félelem vegyes érzése tombolt bennem.

Bővebben ...

329. történet - Berni, 37 éves

Sokáig azt mondogattam, hogy szerencsés vagyok, engem nem erőszakoltak meg, mit törődök én ezzel, csak felnagyítom ahelyett, hogy egyszerűen elfelejteném. Egy időre el is felejtettem, pontosabban 15 évig nagyon mélyre ástam, mert azt gondoltam, ha a szüleim nem hisznek nekem, akkor mégis ki hinne.

Bővebben ...

328. történet - Szitakötő 55

Mindig tudtam, hogy valami történt, ami mindent elrontott, mindent megváltoztatott. Tudtam, hogy valami nincs rendben, de nem emlékeztem a konkrét eseményekre 30 évig.

Bővebben ...

327. történet - Nohope, 40 éves nő

Rengeteg önismereti munka és terápia után 38 évesen kezdtem emlékezni arra, hogy egészen pici koromtól 19 éves koromig molesztált, és erőszakolt az apám.

Bővebben ...

326. történet - Névtelen, 16 éves

Tönkretett. Miatta nem bízok senkiben. Miatta élem meg az érintéseket égetően fájdalmasnak és rémálmok gyötörnek 4 év elteltével is... Pontosan emlékszem mindenre... Miatta próbáltam végezni magammal... De még itt vagyok és küzdök.

 

325. történet - Broken Man, 39 éves férfi

Nekem az idős szomszéd házaspár enyhe testi fogyatékkal élő fia ”jutott”. Hatéves koromig elég gyakran felügyeltek rám a szülei, ha anyámnak valami elintéznivalója akadt. Amennyire emlékszem, a fiuk szellemileg nagyjából ép volt, így vélhetően a testi adottságai akadályozták meg abban, hogy egészséges úton jusson hozzá a fizikai kielégüléshez.

Bővebben ...

324. történet - 53 éves nő

Boldogtalan házasságba született, nem kívánt gyerek voltam. Édesanyám kötelességtudó nő, édesapám nagyvonalú férfi volt. Rossz gyerek voltam, nem ettem eleget, sokat sírtam. Még nem voltam másfél éves, amikor megszületett a húgom.

Bővebben ...

323. történet - Laura, 20 éves

Nagyon sokáig eltemettem magamban ezeket az emlékeket. Viszont vannak érzések, amiket nem lehet kontrollálni... A félelem, a szorongás, a düh kapargatta a tudatom felszínét. De elnyomtam magamba, megkönnyebbülve vettem tudomásul, ha nem gondolok rá, nem fog fájni. Ostoba voltam, hogy ezt elhittem.

Bővebben ...

322. történet - Júlia, 36 éves nő

Az első abúzus azt hiszem, óvodás koromban lehetett, arra emlékszem, hogy nagyon kicsi voltam.

Bővebben ...

321. történet - Ella, 42

Az én történetem 4 évvel ezelőtt kezdődött egy álommal. Ez egy nyomozás története.

Bővebben ...

320. történet - Elinor, 28 éves nő

Egy újabb történet. Egy lány. Éppen 11. életévében jár. Eddig egészségesnek mondott gyermekkora van, vagyis ebben a tudatban él. Majd elkezdenek kialakulni női jegyei. De egy napon minden megváltozik…

Bővebben ...

319. történet - Nő, 21 éves

Sokáig úgy gondoltam, hogy ez a borzalom tizenkét éves koromban kezdődött. De aztán beugrott egy emlék óvodás koromból. Otthon voltunk. Apám bejött a szobába meztelenül, én pedig elfordultam, hogy ne lássam. Rám szólt, hogy „Ne szégyenlősködj! Gyere, fogd meg!” Emlékszem, hogy engedelmeskedtem. Utána az ágyba zavart és onnantól nincs emlékem.

Bővebben ...

318. történet - Margit, 17 éves

Az én történetem 5 éves koromban, vagy akörül kezdődött. Az az egyik legszomorúbb, hogy arra sem emlékszem, mikor vesztettem el a szüzességem. A bátyám molesztált folyamatosan, hetente többször is, éveken át.

Bővebben ...

317. történet - Berta, 20 éves

Kábé egy éve, hogy rátaláltam erre az oldalra, azóta folyton olvasgatok az enyémhez hasonló történetek közt és néha úgy érzem, az én történetem nem olyan szörnyű, de leírni még sosem tudtam. Bár sok személynek elmondtam, akiben megbíztam, a szokásos "Lépj túl rajta!" meg a "csak az a baj, hogy nem akarod eléggé" dumákon nem kaptam sok segítséget.

Bővebben ...

316. történet - Fanni, 28 éves nő

Kapcsolatban voltam, azóta feleség. Kollégáimmal elmentem pizzázni, ezt követően iszogatni. Tudni kell, hogy gyermekkori abúzus áldozata vagyok... Arra viszont csak tartós kapcsolatom során jöttem rá, milyen erős hatással is volt rám.

Bővebben ...

315. történet - Jeny

Kicsi, egészen kicsi voltam. Mindig is tudtam, hogy "ez" történt velem. Semmire sem emlékszem, csak tudom. Fájt, féltem, sírtam, könyörögtem, de én voltam a kis királylánya. 

Bővebben ...